Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva.Ko smo mi?


Veleprodajni centar ATOM je trgovina bazirana na članove kluba za koje se trudimo obezbijediti najbolje cijene i uslugu. Prvenstveno nudimo širok asortiman prehrambenih i higijenskih artikala, ali pored toga u susret izlazimo našim partnerima s ciljem da im sve omogućimo na jednom mjestu.

Naša filozofija je jednostavna, smanjiti operativne troškove i uštedu prenijeti na naše članove. Cilj koji nas sve vodi, od menadžmenta do uposlenika u skladištu, je da nadmašimo očekivanja naših partnera. Na taj način vam omogućavamo da se bavite svojom primarnom djelatnošću, a nabavku prepustite nama.


Historija


Prvi centar je otvoren 2007. godine u Sarajevu, a nakon toga i u Vitezu 2011. godine. Cash and carry koncept namijenjen samo za članove koji uživaju u posebnim pogodnostima.

U početku namijenjen prvenstveno za tradicionalne trgovine, 2012. godine počinjemo snadbijevati hotele, restorane, kafiće i kancelarije.

Da bi nivo usluge podigli na veći nivo, 2021. godine pokrećemo web shop koji za cilj ima olakšati proces naručivanja i dati bolji uvid u asortiman kojim raspolažemo.Učitava
Učitava